Tilflytterservice

 

Rune Holm DAT Selection -3814 

Rune Holm - tilflytterkonsulent

31 21 88 80

rh@bornholm.biz

 

Brug Bornholms to tilflytterkonsulenter - de hjælper dig godt på vej til Bornholm.

 

Drømmer du om Bornholm, så ring til Rune Holm

En lys fremtid for Bornholm kræver liv og lyst - og måske dig som vores nye tilflytter, hvis du også går og drømmer om Bornholm.

Men hvordan finder man job og venner derude, hvis man ingen kender?

Du ringer til Rune Holm. Han ved, hvad han taler om - han har nemlig selv taget springet fra et liv i Taastrup, vest for København, til et liv med hele familien på Bornholm for snart 14 år siden.

- Der er mange udfordringer, når man er ny tilflytter. Hvor skal man bo, hvad er Bornholm for et sted, hvordan bliver det at bo her osv. For mange er Bornholm et sted, de besøgte på lejrskolen i 6. klasse, og nu skal man til at skabe sig et liv der som voksen og med børn. Og der opstår mange bekymringer om jobmuligheder, netværk og bolig - især de praktiske ting spørger mange om hjælp til. Og der vil jeg i al beskedenhed påstår, at min håndsrækning og videreformidling at mit netværk gør en forskel, fortæller han.

Ræk ud, ring og få en hjælpende hånd
Han oser af kærlighed til 'hans' ø, når han beretter om, at bornholmerne iflg. Trygfonden er dem, der føler sig tryggest i hele Danmark, om de billige boliger, det gode vejr og den fantastiske natur.

- Det ER en stor ting at flytte væk fra alt, man kender, og ud til der, hvor alt er nyt. Og det ved jeg, fordi jeg har været der selv. Så de bolig- eller jobudfordringer, der måtte opstå, når folk er flyttet herover - ja, dem løser vi. Det skal vi. Så kan de lide at løbe, ringer vi efter en fra løbeklubben, der kan tage dem med ned i en af klubberne. Skal børnene spille fodbold, ringer vi efter en fra den lokale forening, der kan tage imod. Hele drømmen om at rykke ud og gøre noget andet står og falder jo på, om man falder til. Og det er mit job at sørge for, lover han.

Ring til Rune Holm på 3121 8880 og få gode råd, konkret hjælp eller en snak om dine ø-drømme.

 

 

Bornholms Regionskommune servicerer kommende tilflyttere med information, råd og vejledning. Skaber kontakt. Svarer på spørgsmål, finder løsninger.
 
 
 

 KR.jpg

Kirsten Rønne

56 92 13 10 (fastnet)

kirsten.roenne@brk.dk

 


 
Mød os

Mød din tilflytterguide og ambassadørerne på Facebook.